fredag 18 februari 2011

Veckans händelser Huskvarna v.7

Måndag: Daniel och Isak gick med Frida till biblioteket. Vi som var kvar på dagis var inte ute så länge eftersom det var så kallt. Efter lunchen hade vi avslappning medan barnen som brukar sova ute i vagnar fick sova inne. Frida läste sagor för de äldre barnen.


Tisdag
: Gunnel hade kristen samling med de äldre barnen medan de yngre lekte, vi var alla inne på förmiddagen. Efter lunch gick vi ut, det var fortfarande kallt och blåsigt men vi lekte en stund innan mellanmålet.


Onsdag:Vi gick på promenad på förmiddagen. Några följde med Frida och gick i stan. Det finns mycket kul att kolla på och prata om när man spatserar runt i Huskvarna. vi kollade på när några gubbar sågade ner grenar vid Esplanaden och på vägen hem gick vi över Vinkbron. På Vinkbron gäller det att vinka till bilar och lastbilar och sådant, ibland vinkar dom men bäst är det när dom tutar. Ann-Charlott och Gunnel gick med några barn runt kyrkogården, en lagom liten runda för de yngre barnen.. Lunch och avslappning följt av en stund rörelse och gymnastik till musik. På eftermiddagen lekte vi med kuddar och målade fina teckningar.

Torsdag: Ali och Rebecka följde med Frida och handlade. Vi andra lekte på gården. Efter lunch hade Åsa en stund gymnastik och matte, oj vad vi blev trötta!! Men lite ork fanns kvar och det blev dans i byggrummet och även lite kuddlek innan mellanmålet.


Fredag: När vi var ute och lekte på förmiddagen fick vi hjälpa Frida och Ann-Charlott att sortera skräp. Efter lunchen och avslappningen läste vi saga. Senare hade vi roligt på den blåa madrassen där vi gjorde kullerbyttor och andra konster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar