onsdag 9 februari 2011

Veckans händelser Huskvarna v.5

Måndag: Tandsköterska var på besök. Hon läste en saga som handlade om bolibompa på sjukhus. De äldre barnen fick lära sig hur de ska sköta sina tänder. de mindre barnen var ute på gården och lekte. efter avslappningen läste Frida en saga.

Tisdag:
Gunnel hade barntimma med de stora barnen. vi hälsar Matteus välkommen till kyrkbacken. Idag började hans inskolning, Ann-Charlott var inne med Matteus, Ville och Simon. Frida var ute med de andra barnen. Vi hoppade över avslappningen efter lunchen och gick direkt ut. Det var blött och kladdigt. Jättekul!! Sedan blev det mellanmål och efter det var ett gäng i full gång med lek medan några barn satt med Gunnel och läste saga.

Onsdag: Vi gick till kyrkan där prästen pratade om Hanna och Symeon som fick se Jesusbarnet i templet. Efteråt var vi alla ute och lekte på gården innan vi gick i för lunch. Vila och avslappning som avslutades med att Ann-Charlott läste om Alfons och Milla. Utelek även på eftermiddagen.

Torsdag: Rebecca, Marie, Felix, Isak, Elise och Dorotea gick på promenad med frida. Målet blev Mjölkafållan. Efter en fruktstund och lite vila för trötta ben lekte de i klätterställningen. De mindre barnen lekte på gården. Efter lunchen lekte vi och spelade spel.

Fredag: Vincent, Astrid och Gordon gjorde chokladbollar som de sedan bjöd på till efterrätt.
De äldre barnen löste några matteuppgifter: Hur ser kvadrat, cirkel, triangel ut? Efter lunch kort avslappning innan vi gick ut på gården. Vi slängde massa kartonger i återvinningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar