fredag 11 februari 2011

Veckans händelser Huskvarna v.6

Måndag: Vi hälsar syskonen Ali, Batoul och Abbas välkomna till kyrkbacken. De var här en stund på förmiddagen och lekte med oss. Det blev mest lek i dockvrån där det lagades massa mat och städades. Lite senare kom Matteus och lekte inomhus med Astrid och Ville. Vi andra var ute och lekte på gården.

Tisdag: Idag har de större barnen haft kristen samling med Gunnel. vi fortsatte tillverka korten vi hade börjat med. Vi ska ge dem till någon vi tycker om. De mindre barnen var ute på gården. Där dem lekte och kladdade. efter lunchen gick vi direkt ut för mer frisk luft. Efter mellanmålet lekte vi inne.

Onsdag: Vi gick på morgon gudstjänst i kyrkan idag. Några av de yngsta stannade och lekte med våra "nya" barn. Sedan blev det lek ute på gården. Lunch och avslappning. Lek med olika lådor i grupper. Tidigt mellanmål. Sen kom Matteus och fortsatte sin inskolning.

Torsdag: Vi lekte ute i den nya snön. Kramsnö!! Vi rullade stora snöklot, byggde snögubbar och en snölykta. Efter avslappningen var det några barn som var vi i tre grupper en som pysslade, en i dockvrån och en i byggrummet.

Fredag: Promenad förbi Vapenvallen och vidare längs ån vi stannade och matade änderna och åt äpple. På väg tillbaka till dagis mötte vi Isak och hans mamma som också dem skulle till dagis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar