fredag 22 oktober 2010

Veckans händelser Huskvarna v.42

Måndag: Målade teckningar och byggde med kuddar innan vi gick ut. Några barn följde med till affären medan de andra lekte hemma på gården. Lunch och avslappning. På eftermiddagen spelade några spel, några dansade och rörde sig till musik.

Tisdag: Regn och blaskväder, regnställ och stövlar på! Massor med plask i vattenpölar, mycket gegga och "plaskkakor"blev det. Jättekul hade vi både stora och små. Ann-Charlott och de äldre barnen lekte "En elefant balanserade" innan de gick in. Lunch och lite avslappning, sedan blev det kristen samling för de äldre barnen. "Mittemellan gänget" läste sagor med Gunnel bla. "Bockarna Bruse". Innelek på eftermiddagen några har målat vid staffliet, andra har sytt eller lekt med kuddarna.

Onsdag: Morgongudstjänst i kyrkan. Lek på gården på förmiddagen. Lunch och avslappning. Frida läste för de barnen som är "mittemellan" och Ann-Charlott läste och sjöng med de stora barnen. På eftermiddagen blev det lek med kuddar, några var i dockvrån, några sydde på sina dukar. Mellanmål inne! Sedan mer lek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar