torsdag 14 oktober 2010

Veckans händelser Huskvarna v.41

Måndag:Vi hälsar Simon välkommen till Kyrkbacken. Några barn har lekt ute och några inne på förmiddagen. Lunch avslappning, mer utelek, mellanmål och lek inne.

Tisdag:Idag har vi lekt ute på gården på förmiddagen, mycket cykel och bandy. Lunch och direkt efter barntimma för de lite äldre barnen. de små passade på att sova middag eller gå ut och leka. Utelek fram till mellanmålet. sedan stannade vi inne resten av dagen.

Onsdag:Morgonbön i kyrkan 9.30. Sedan stannade vi ute hela förmiddagen, soligt och skönt. lunch avslappning. Efter avslappningen lekte vi inne, lekrummet blev på ena halvan en frisörsalong där Frida skaffade ny snygg frisyr och andra delen passade bra som arbetsplats för rallarna som byggde järnväg. 13.30 var det dags för sångstund med Sylvia. Mellanmål och utelek på gården.

Torsdag: Nina, Abbe och Gunnel stannade inne med några barn på förmiddagen. Då det lektes med kuddar för fullt. Ann-Charlotte och Frida gick på promenad med de andra barnen. Under den lilla rundan hälsade de på två hundar och hamnade mitt i en flock med sällskapliga änder på vägen hem slank de in på fotbollsplanen. Två lag möttes i en match Barca/Spanien (Daniel och Isak) mot AIK (Frida) där AIK åkte på storstryk. Lunch och avslappning sedan lyssnade de äldre barnen på en saga (De tre bockarna Bruse).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar