fredag 24 september 2010

Veckans händelse små barn, Hakarp v.38

Måndag: På förmiddagen var alla barnen inne. Vi delade upp oss i två grupper, den ena gruppen var och hade vattenlek, den andra lekte med play-doh leran.
I vattenleken fick dom leka med olika leksaker i en stor balja med vatten. Vissa blev väldigt blöta. Barnen tyckte det var jätte roligt att få skvätta och leka hur mycket dom ville.
Med play-doh leran gjordes det köttbullar och kakor m.m.. Efter lunch var vi ute på gården och hade fri lek.

Tisdag: På förmiddagen var vi inne en stund och sjöng sånger och hade fruktstund. Sedan gick vi ut på gården och hade fri lek. Efter lunch gick vi ut igen och var på gården.

Onsdag: På förmiddagen gick alla barnen ut på gården i det fina vädret. På eftermiddagen gick vi ut igen, vädret höll i sig att vara fint. Barnen lekte mest i sandlådan. Sedan gick dom in och åt mellan mål.

Torsdag: Även denna dag var jätte fin och solig, vi gick ut på gården på förmiddagen där alla hade fri lek. Vid 11 tiden gick barnen till kyrkan, som har kommit igång igen.
När dom kom tillbaka satt alla barnen både stora och små och sjöng massa roliga sånger innan vi skulle äta en gemensam lunch.
Efter lunchen var några barn inne och ritade teckningar och hade fri lek. Vissa var ute och lekte på gården.
Sedan gick vi in och åt mellanmål som blev ugnspannkaka med mjölk och äpple. Sedan hade barnen fri lek inne, innan alla skulle åka hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar