måndag 20 september 2010

Veckans Händelse, små barn Hakarp v. 37

Måndag: På förmiddagen satt ett gäng barn och degade med play-doh-lera som var nygjord. Det blev många fina kakor och uttryckta djur.


Tisdag: På förmiddagen var några barn inne och målade med vattenfärger och degade med play-doh. Några barn var ute och lekte på gården, när vi kom ut såg vi att Joppe hade smitit, vi fick skynda oss att fånga in honom, sedan fick vi sätta in Joppe i en annan bur. Efter maten gick vi ut på gården där vi hade fri lek.


Onsdag: På förmiddagen gick vi på en mysig utflykt med fika till pulkabacken, i det härliga höst vädret. När vi kom fram satte sig barnen och mumsade i sig den goda fikan. Sen blev det spring i benen, då vi klättrade på berget, lekte kurragömma, sjöng och hade rörelse. Sedan gick vi tillbaka till förskolan och åt mat. Efter maten var alla barnen trötta, vi tog en välbehövd vila och lyssnade på Pelle Svanslös. Efter det var vi inne, barnen hade fri lek.


Torsdag: På förmiddagen gick vi ut på gården där barnen gungade, lekte i sandlådan. På eftermiddagen var det flanosaga för barnen som inte sov. Sedan gick vi ut på gården, hade fri lek. Efter massa bus och spring, lekte vi lekar innan mellanmålet. Resten av eftermiddagen tillbringades inne.

1 kommentar: