måndag 8 mars 2010

Huskvarna- vecka 9-10

v. 9
Onsdagen 3/3

Morgongudstjänst med Erik och Bosse. Sedan blev det utelek på gården för de yngre barnen medan de äldre barnen hade kristen samling. Efter lunch och avslappning läste vi Guldlock och försökte skriva våra namn med hjälp av ett färdigt alfabet som vi har på golvet. Vi hann även med sångsamling hos Sylvia innan vi gick ut i det härligt soliga vädret för att leka och äta mellanmål. Vi gick in i lagom tid för att kläderna skulle hinna torka till innan vi gick hem.

Torsdagen 4/3
På förmiddagen var vi inne och hade sångstund, tillverkning av gubbar, halsband och armband i pysselhörnan och matematiksamling (där vi bland annat spelade ett räknespel). På eftermiddagen var vi ute och lekte i snön.


V. 10
Måndag 8/3
Idag delade vi upp oss på förmiddagen: Vincent, Ruth, Molly och Noah var inne och lekte i dockvrån, åkte rutschkana och lekte med bilarna. Isak och Elisabeth följde med till affären och hjälpte Frida att handla mat medan resten av barnen var kvar och lekte på gården. Efter avslappningen fick Daniel, Marie och Elisabeth hjälpa Gunnel att baka muffins med äpple i som vi skulle ha till mellanmål. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar