fredag 9 mars 2012

Huskvarna v.10

Besök på Spira. På torsdagen tog vi 5 och 6 åringarna bussen till stan för att gå på konsert. Vi fick gå med våra ryggsäckar i snövädret. När vi kom fram till Spira upptäckte vi att det var ett speciellt hus. På utsidan var de orangea och vita väggarna så blanka att man kunde spegla sig i dom, alla fönster var i olika storlekar och det fanns lampor som kom upp ur marken.
När vi kom innanför dörrarna var det lika spännande! Vi tittade ut genom ett stort orange-färgat fönster sedan fick vi gå ner för två jättestora trappor för att komma till platsen där vi skulle hänga av oss våra kläder. Medan vi väntade på att få gå in till föreställningen passade vi på att känna på alla väggar och på golvet. Allt där inne var av så spännande material och allt kändes annorlunda mot varandra under fingrarna.

Konserten vi såg hette "Klarinetten" och handlade om en gammal musikaffär med massa olika instrument. Vi fick lyssna när det var en som berättade en saga och under tiden spelade orkestern.
Det var en spännande konsert med mycket känslor.

Innan vi gick till bussen skulle vi äta lunchen och vi fick lov att sitta på golvet med toppen utsikt uppe i Spira. Bästa lunch-stället på hela bygget tycker vi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar