lördag 17 mars 2012

Huskvarna V 11

Måndag: På morgonsamlingen sjöng vi sånger av Gullan Bornemark, Min lilla ponny mm. Därefter gick vi ut för att leka på gården. Mycket jobb och aktivitet på båten och även bandy och fotboll mm. Lunch och avslappning innan Gosedjurspåsen vandrade vidare till nästa barn som stod på tur. Vi gick ut på eftermiddagen också. Då plockades målarfärg och saltdegsstenar ut. Vi målade fina stenar för att ha på påsklandskapet. Det gick även att måla på vanliga stenar. Även mellanmålet åt vi ute.

Tisdag: Idag klädde vi på oss tidigt och snabbt. Alla barnen och fröknarna skulle gå till skogen. Där fanns många stora pinnar som man kunde ha på kojan som fanns i skogen. Några barn letade efter lite mindre pinnar som vi sedan plockade med oss till förskolan. Dom ska vi ha till påsklandskapet. Efter mycket bygge mm smakade det gott med lite lunch som blev korv med bröd, även lite mos om man ville ha. När vi kom tillbaka till förskolan var det skönt med avslappning som avslutades med en saga om en konstnär som målade konstiga djur. Dans till musik, bygge av kuddar, fin hos frisören under eftermiddagen. Efter mellanmålet gick vi ut igen.

1 kommentar:

  1. Ann-Charlott, Abbe, Frida och Rebecka, Ni gör ett fantastiskt jobb med våra barn! Vi är såå glada och tacksamma över att få ha vår Noah hos er =) Ni ger honom trygghet och kärlek, det märker vi på det sätt han pratar om förskolan/er hemma. Det är inte svårt att förstå att ni jobbar med just "hänsyn" och "respekt" utifrån målen i Lpfö, det märks så tydligt på harmonin vi möter när vi lämnar/hämtar på förskolan. Ni och ert sätt att vara mot barnen, betyder såå mycket för oss! TACK för ert engagemang!

    SvaraRadera