fredag 30 mars 2012

Hakarp v13
Hej hej!
Som ni kanske sett har vi haft lite olika människor i köket den senaste tiden! detta beror (som ni säkert redan vet) på att vi vill pröva några intressanta kockar som kan passa vår verksamhet! idag Fredag så blev det bestäm att Marco kommer att få tjänsten! så vi har firat honom med blommor och fika idag!Oskar hade hjälpt till med kortet till blomman han hade ritat av marco.

Under veckans gång har vi pratat en hel del om påsken och dess betydelse. Barnen har fått sjunga en del psalmer och sånger som hör högtiden till. Vi har även skapat i olika material såsom: Lera, trä, friggolit mm. Det har blivit mycket kycklingar och ägg, med tanke på att påsken närmar sig. Men även andra roliga saker, Aron, Oskar och Mattis använde sig utav glasspinnar och trähjul och konstruerade bilar på olika sätt.

Idag har vi försökt att binda ihop vår pilkoja ute på gården, det krävdes många armar och mycket tråd för att få det att likna en koja. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir när löven kommer!
Önskar er alla en trevlig helg, håll tummarna för att snön inte kommer!

Här påbörjas ett båt bygge! Koncentration!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar