onsdag 18 januari 2012

Huskvarna V2

Måndag: Roligt att träffas igen efter många juldagar. Vi började med morgonsamling där vi också fick säga Hej! till Rebecca som ska vara våran nya fröken på Kyrkbacken.
Vi gick ut på förmiddagen. Anton, Gordon och Noah K körde lastbilar i backen, dom både rullade runt och rullade ner fort! Änderna kom och hälsade på och dom var roliga att se på. Dom andra barnen lekte och grävde i sandlådan och på båten.
Lunch och avslappning. Därefter lektes det med kuddar och spelades spel mm. Efter mellanmålet målade Felix, Enzo och Anton fina målningar.
Tisdag: Idag hade vi snö på marken så vi gick fort ut. Vi åkte stjärtlapp, pulka och hade jättekul!
Lunch och avslappning och sedan många olika lekar innan vi "firade ett litet Luciamys" i efterskott. Det var mellanmålet där det bjöds på Lussebulle, våra pepparkakor som var kvar och vår hemmagjorda äppledricka, Mums! Vi avslutade mellanmålet med att läsa om Alfons Åberg som inte fick vara med och spela spel med storkusinerna.
Fredag: Idag gick vi ut och grävde i sandlådan under gungställningen. Alla hjälptes åt så det blev stora högar av sand, men också stora hål!
Frida och fröken Rebecca gjorde sällskap med barnen för att sopsortera, vi kan jättebra!
Lunch och avslappning innan vi gick ut igen. Denna gången fick Noah L, Dorotea och Rebecca följa med Frida för att köpa frimärken och posta brev.
Sedan blev det brandbilsbygge i kuddrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar