tisdag 15 november 2011

Huakvarna v 45



Tisdag: Några barn målade på sina händer och gjorde handavtryck. Idag var det Ville, Ella och Simons tur. Under tiden läste Frida saga med några stycken och Åsa hade gymnastik med dom äldsta barnen. Efteråt gick "gymnastikbarnen" ut och då var det dags för nästa gäng att sätta igång. Vi hoppade och sprang till musiken, när dom sjöng om "en mystisk man" så fick man smyga tyst,tyst.
Efter att vi ätit lunch så gick alla ut för att leka på gården.
Även mellanmål och kuddlek blev det på eftermiddagen.


Fredag:
Idag gick vi ut redan kl halv nio. Det var Åsa, Abbe, Felix, Anton, Rebecca, Dorotea, Enzo, Gunnar, Ville, Noah K och Simon som tog en låååång promenad. Först gick vi till Mjölkafållan och lekte en lång stund. Sedan gick vi vidare till Kidrons dal för mer lek och fika. Efter en stund gick vi vidare ner mot Junexhuset - vidare ner mot Rumlaborg och tog sedan vägen under motorvägen och upp förbi Doroteas hus. Därifrån spraang vi nerför backen mot vapenvallen - vidare fick vi veta att vi skulle stanna på bestämda platser - innan vi slutligen sprang hela vägen till förskolan!
Frida hade fixat lunch till oss så vi kunde bara sätta oss för att äta. Eftersom solen lyste så gick vi ut igen efter lunch. Vi åt till och med mellanmålet ute idag, härligt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar