tisdag 25 oktober 2011

Stora barn Hakarp V.43

Måndag: Hej igen efter helgen! Nu stundar en ny vecka.
Under förmiddagen lekte vi utomhus på gården. Barnen cyklade och gungade och vi skötte om våra djur. Denna vecka är det Nova som är djurskötare.
Efter dagens lunch, som bestod av Havsgryta och ris, delade vi in barnen i deras respektive smågrupper. "Målvaktsgruppen" hade sångsamling. Vi lyssnade på nya sånger från en cd-skiva och så sjöng vi tillsammans med skivan. När vi övat några gånger sjöng vi själva för att se om vi kom ihåg sångerna. Vi lekte även "Tingelingeling nu tåget går" och sjöng och åkte tåg runt i rummet.
Den "Blå gruppen" spelade ett nytt bokstavsspel och "Skrållangruppen" hade sagoläsning. Där läste de bla boken som Emma tagit med sig denna vecka i bokpåsen.

Tisdag: Under förmiddagen har vi haft lite olika aktiviteter. Thilde, Alicia och Victor har gjort halloween-spöken. Läskiga små figurer som kommer skrämma alla föräldrar.
Ida, Emma, Signe, Maja, Nova och Elin F. hade miniröris och skuttade runt till den roliga musiken. Resten av barnen var på en liten promenad och letade efter kastanjer. Tyvärr hittade de inga. Kanske är det inget kastanjeår i år?
Efter dagens soppa (spenat) hade vi vila. Under eftermiddagen lekte vi fritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar