torsdag 8 september 2011











V 36
Äntligen!
Veckorna bara går och mycket har hänt här efter semestern! Vi välkomnar våra nya barn: Viggo, Ebba, Stella, Tilde, Alexandra och August.

Vi har även fått tillökning i vår djurfamilj, kaninerna Bosse och Hoppelina. Barnen har fått ge förslag på vad de tyckte att kaninerna skulle få heta, sedan la vi alla namnförslag i en låda och drog 2 namn, Bosse och Hoppelina blev det. Den vita med fläckar är Bosse och den beiga är Hoppelina! Bosse är ganska busig han har redan lyckats smita ut ett par gånger, Hoppelina är lite lugnare. Barnen har olika ansvarsdagar för alla våra djur, dessa dagar får de se till att det är rent och fint i deras hus och att djuren får mat och rent vatten. Kaninerna ska också få hoppa runt i koppel så mycket det går.

I måndags besökte några av de större barnen Viggo för att plocka äpplen. Väl där startade vi med en välförtjänt fikapaus, det var ju en ganska lång promenad. Sedan hjälpes vi åt att plocka äpplen, även om Viggos studsmatta och cyklar intresserade de flesta mer. Givetvis fick alla prova dessa saker under besökets gång! Vi tackar för alla goda äpplen som vi nu gör äppelmos, äppelkakor och äppeldricka utav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar