lördag 11 juni 2011

Huskvarna V 22

Onsdag: Både väder och humör lockade till att ha en sommarfest på förskolan.

Vi gick snabbt ut på gården för att förbereda. Vi hängde upp ballonger på huset för att få den rätta feststämningen. Alla barn fick sedan två biljetter: en gul glassbiljett att ”köpa” glass för i Glasskiosken och en orange biljett som gav alla barnen en provtur på dom nya sparkcyklarna.

Med glassen i handen satte vi oss alla på gräsmattan. Ann-Charlott tog ut gitarren och vi sjöng sommarsånger tillsammans. Vi sjöng även för och hurrade för Huskvarna stad som i år fyller hundra år. När vi avslutat glass- och sångstunden var det dags att prova sparkcyklarna.

Under tiden dök vaktmästaren och Kerstin upp med grill och ett litet äppleträd i händerna.

Grillen startades upp för det började närma sig lunchdags och Åsa hade förberett en stor grop där vi planterade det nya äppleträdet, Aroma hette det. Tack Kerstin för ett fint äppleträd och vi hoppas och tror på många, fina äpplen om några år!

Lunchen som bestod av grillad korv med bröd och Pommes Strips smakade gott efter alla aktiviteter och även lite avslappning därefter. Eftermiddagen fortsatte utomhus i det fina vädret. Nu kunde man fortsätta att prova sparkcyklarna men även leka med dom andra leksakerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar