onsdag 25 maj 2011

Huskvarna V20

Tisdag: Dom stora barnen hade idag avslutning på Kristen samling. Dom gick till Garpa Skans och hade en en liten andakt. Ann-Charlott tog med sig gitarren för sång och även läsning av ett stycke i Bibel för barn. Även en liten fruktstund och en liten promenad gjorde vi.
Barnen som var kvar på gården cyklade och grävde i sandlådan.
Lunch och avslappning. Efteråt blev det målning, bygge i Legorummet med Frida och lek i dockvrån.
Efter mellanmålet gick vi ut, det hade äntligen slutat regna nu så det blev mycket gegga och kladd och hopp i pölarna mm.

Onsdag: Vi gick ut på förmiddagen. Cyklade, lekte på båten och i sandlådan.
Lunch och avslappning till saga om Madicken innan vi gick ut igen. Ali, Marie, Johanna och Isak följda med Gunnel för att plocka rabarber. När dom kom tillbaka bar dom på stora kassar fulla med rabarber och varsin fin rabarberblomma. Barnen hjälptes åt att skära rabarberna i små bitar som vi sedan kan använda till kräm, paj mm.

Torsdag: På förmiddagen firade vi Ali som fyllde 4 år idag. Vi sjöng för honom och han fick ett paket med en tavla i. Till lunch åt vi Alis önskemat och efter lunch bjöd han sina kompisar på tårta.
Sedan gick vi alla ut och det förbereddes för Drop-In. Alla barn och föräldrar bjöds på glass och kaffe med bakelse. Det blev en fin och trivsam stund runt kaffeborden och alla passade på att säga hej då till Gunnel som ska sluta på Kyrkbacken nu när hon blir pensionär. Men visst kommer hon att dyka upp på förskolan även till hösten.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar