fredag 8 april 2011

Huskvarna v14

Måndag: Våren närmar sig med stormsteg och vi behöver inte klä på oss så mycket.
Vi lekte ute på gården på fm då vi hittade några maskrosor som växt upp under husgrunden.
Lunch och avslappning. Gunnel läste sedan ett stycke ur boken om Våren.
Solen sken så vi passade på att vara ute också på em.

Tisdag: Idag har vi haft Kristen samling då vi tillverkade palmblad och sjöng påsksånger och andra sånger. Dom mindre barnen gick ut under tiden. Mycket lek både i sandlådan och vid båten.
Lunch som idag hette "Brinnande kärlek".
Ut igen direkt efter lunch. Frisk luft i lungorna och mycket spring i benen. Gick in för mellanmål.
Hopplek därefter med madrasserna, mycket skratt och tjut. Även en stunds frisörlek blev det, kurragömma för Vincent. Han passade på att gömma sig under frisörskynket när Daniel blev friserad.

Onsdag: Morgongudstjänst med Ann-Christine där hon berättade om pojken som hade med sig fem bröd och två fiskar i sin matsäck. Hedvig fick bära fram korset i kyrkan.när vi andra gick fram för att sjunga. Efteråt gick Daniel, Marie och Johanna in till Frida för att bygga på Play-Mobilhuset. Alla andra stannade ute och lekte.
Lunch och avslappning och även en stund med rörelse och dans innan vi halv två gick för att sjunga med Sylvia. Kuddlek och annat hann vi med också.

Torsdag : Nils, Daniel, Dorotea och Ali följde med Ann-Charlott på promenad. Vi tittade på trafikmärken och tränade på hur man ska bete sig i trafiken.
Dom andra barnen stannade och lekte på gården. Lunch och avslappning innan vi gick ut igen.
Efter en blåsig dag med mycket frisk luft, även mellanmålet åt vi ute, avslutade vi dagen inne med en liten sångsamling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar