fredag 8 april 2011

Huskvarna v 13

Måndag: Vi startar upp veckan med utelek på gården hela fm. Cykelåkning och gunga, gräva i sandlådan, fotboll och bandy. Det finns mycket att välja på.
Lunch och avslappning och mer utelek. Efter mellanmålet lekte vi inne.

Tisdag: Idag har vi varit inne på fm. Dom stora barnen har haft Kristen samling med Gunnel och dom yngre barnen hade fri tillgång till alla leksaker. Vi gick ut direkt efter lunchen. Alla behövde ha frisk luft och springa av sig lite energi.
Vi gick in lagom till mellanmålet. Sedan blev det fiskspel, ballongspel och några ritade teckningar.

Onsdag: Solen lockade oss ut, det blev både lek och fruktstund ute. Gunnel och Frida gick på promenad tillsammans med Daniel, Isak, Elisabeth, Rebecca, Johanna, Felix, Dorotea, Astrid, Enzo och Ali.
Lunch och avslappning innan vi gick ut igen.

Torsdag: Idag kom inte solen fram men ut och lekte gjorde vi ändå. Vi cyklade, rullade i gräset, lekte i sandlådan mm.
Vi åt lunch och hade lite avslappning innan Frida läste sagan om Jullan. Efter mellanmålet hade vi liten Rimsamling. Vi hjälptes åt att rimma: Jag bor i en hatt, sa en KATT, Vilken fin sko, sa en KO, Sommaren är bäst, sa en HÄST och mycket mer.

Fredag: Mycket lek redan på morgonen. Isak och Johanna lekte i dockvrån, klädde ut sig till fina damer och herrar. Enzo och Elisabeth öppnade frisersalongen som flera av barnen fick komma till. Astrid och Rebecca byggde upp en koja med hjälp av kuddarna. Även Noah, Vincent, Gordon, och Gunnar gjorde sitt bygge med kuddarna. Daniel ville duka fram till middagen.
Utelek, Lunch och avslappning.
Efteråt hjälptes alla barnen åt att göra en jättestor målning. Alla satt på golvet och målade på ett stort papper i mitten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar