torsdag 10 mars 2011

Veckans händelser Huskvarna v.9

Måndag: Grattis Dorotea 4 år!!

Tisdag: Vi hälsar Elises lillebror Elia välkommen till oss på kyrkbacken. Idag var vi inne på förmiddagen. Medan Gunnel höll kristen samling med de äldre barnen lekte vi andra med Elise och Elia. Vi gick direkt ut efter lunchen för att leka och få frisk luft i lungorna.

Onsdag: Vi lekte ute på gården på förmiddagen. Isak. Marie och Daniel var inne med Frida och byggde "Play-mobil", man fick koncentrera sig för att allt säkert skulle bli rätt. Vi är inte klara med bygget det är ganska mycket jobb kvar. Efter lunchen följde Enzo, Rebecka, Dorotea, Ali, Marie, Daniel, Isak, Elisabeth, Nils och Felix med Ann-Charlott till Sylvia för en sångstund Sedan gick vi ut i solen igen innan det var dags för mellanmål.

Torsdag: De större barnen gjorde en hinderbana tillsammans med Åsa. Sedan blev det lek på gården fram till lunch. Efter avslappningen var det några barn som gjorde en jättestor målning att hänga upp på väggen.

Fredag: Några barn gick och slängde skräp i sopsorteringen. Sedan tog ett gäng en promenad för att titta på änderna och klättra i en stor snöhög. Ville, Enzo och Gordon stannade på gården och lekte med Elia. Efter avslappningen kröp det i pysselfingrarna på barnen så pysselgrejerna åkte fram! Några gjorde maraccas och andra gjorde gubbar. Noah gjorde en gubbe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar