fredag 11 mars 2011

Hakarp v 10

Hej!
Den här veckan har inte varit som andra veckor här på kyrkbacken! knappt inga barn, många är hemma och hostar och har feber mm. Vi började veckan med att fira Olof som fyllde 6 år, Grattis!. Hans önskemål av lunch var Tacos så det smaskade vi i oss, kändes nästan som att vi hade fredagsmys på en måndag, underbart!
Vädret har varit härligt de första två dagarna av veckan så på tisdagen passade vi på att gå på promenad till vår naturplats i skogen. Vi hade stormköket med oss så att vi även kunde äta lunch ute. Dagens lunch bestod utav korv och bröd. Nu börjar man få en försmak utav våren härligt!
på eftermiddagen hade vi semle drop-in, det smakade smask! det blev ju inte så många som kom eftersom vi bara hade ett fåtal barn här men stämningen var det inget fel på. För er som låg hemma i sängen så kommer det snart ett nytt tillfälle att komma hit på drop-in.
Sen hoppas vi att ni vet att ni är välkomna när ni vill, vi kan ju inte garantera att vi har sådant "smarrigt" fika jämt men lite kaffe eller The kan vi alltid ordna!

Vi har flyttat om lite leksaker vilket innebär att leken har förändrats en del. Det blir andra grupp konstellationer bland barnen. Vi har flyttat ner brio - järnvägen till de mindre barnen. Intresset har inte varit så stort för denna lek så vi provade att flytta runt den lite på övervåningen men utan framgång. Nu när den står på undervåningen så har det blivit fina byggen och bra lek. Även de större barnen har nu visat intresse för den och byggt tillsammans med de små.

Det har även varit en hel del "kuddkojje"bygg, otroligt fina konstruktioner och mycket samarbete mellan barnen.

På fredagen firade vi Ella och Felicia som fyllde 3 år Grattis! Sedan var vi ute i slasket,,barnen blev ganska blöta. Vi var inte förberedda på att det hade smält så mycket som det faktiskt hade gjort. Jippi ännu ett steg närmre våren, nu längtar man faktiskt efter att snön ska försvinna och att solen ska värma upp vårt landskap och att fåglarna ska kvittra så där härligt på morgnarna.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig vecka!
    Japp, H saknar verkligen sin fsk. Han hostar så han näst intill går i bitar...hoppas att helgens vila räcker så då ses vi på måndag!
    Kram på er!
    /Ida H

    SvaraRadera