fredag 18 mars 2011

Veckans händelser Huskvarna v.10

Tisdag: en solig dag ute på gården. Enzo, Gunnar, Elise och Elia bjöd på både pannkakor och hamburgare mums!De äldre barnen hade kristen samling med Gunnel.
Vi gick ut direkt efter lunchen. Då Fångade de större barnen Gunnel och grävde ner hennes fötter i sanden, men Gunnel bara smet gång på gång. När Gunnel rymde jagade barnen ifatt henne och grävde ner henne igen. Efter ett tag blev Daniel också tillfångatagen och nergrävd. Efter vad man hört är det lättare att fånga Gunnel, hon är inte lika snabb som Daniel.
Efter mellanmålet lekte vi inne blev lite nya konstverk. Vi målade med vattenfärg, ritade med kritor och pennor.

Onsdag: Vi gick till kyrkan alla tillsammans och lekte sedan på gården. Ella och Hedvig rullade i gräsbacken. Gunnar, Astrid och Anton grävde i sandlådan, Fina kakor blev det.
Efter lunch och avslappning spelade Felix, Elisabeth, Dorotea, Ali och Rebecka memory. Vi hade en liten sångstund efter mellanmålet.

Torsdag:Idag var det mycket vatten på gården så nu kunde vi äntligen göra gegga, synd bara att man blir så fort kall om händerna.
Efter lunch och avslappning hade Åsa byggt en hinderbana som vi fick prova. Vi kastade Ärtpåsar i ringar, Hoppade jämnfota, kröp och balanserade. Det gillar vi allihop jättemycket. Några fick hjälpa Åsa plocka ihop efter oss.

Fredag: Gunnel fyller år!! Rebecka och Daniel ritade teckningar till födelsedagsbarnet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar