fredag 21 januari 2011

Veckans händelser Huskvarna v.3

Måndag: idag blev det galonisar utanpå overallerna. Snön var blöt men härlig att gräva i och bygga med. Fröknarna fick hacka bort isen så det gick att gå utan att halka. på eftermiddagen lekte Johanna och Marie i dockvrån.


Tisdag: Det var lika blött och kladdigt idag ute, men roligt i alla fall. Idag har Britt och Angelica Nero Varit och jobbat hos oss. Trevligt med nya ansikten. Mycket springlek på förmiddagen.


Onsdag:
Inte så blött idag. Det var bra glid i backen och rolig lek i snön. Många rosiga kinder och glada rop. Lunch och avslappning. Ann-Charlott läste en bok efter vilan sedan blev det sedan blev det rörelsemusik även detta med Ann-Charlott. Alla jobbar jättehårt för att hänga med, Honky tonk mm.... Efter mellanmålet blev det kuddbygge.


Torsdag: Vi var ute och lekte på förmiddagen. Några åkte på rumpan i en snöhög och andra lekte kull. Efter lunchen läste Frida om "Tummen" sagan handlade om när han tappade bort sin boll i snön. Lek med frisörgrejorna, kuddar och pyssel.


Fredag: Nu när så mycket snö smält finns det mycket arbete att göra på gården. vi har hittat lite skräp som legat under snön. Vi får jobba för att sopa och samla ihop gruset. Vi håller på att ösa ner allt i en back så att vi kan använda det när det blir halt nästa gång. Marie och Johanna lekte vid den stora roten hela tiden. De gjorde ett fågelbo som de inredde. Sedan hjälpte vi Frida att sortera skräpet. Lunch och avslappning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar