onsdag 30 maj 2012

Huskvarna v.22

Bokstavligt!

Så var det äntligen dags för vernissage på Esplanaden med vår bokstav. I måndags klockan 9.00 tog vi med oss de äldsta barnen och gick dit och satte upp vårt E. Vi hade med oss kex som vi bakat själva och egengjord marmelad som vi bjöd på. Detta var väldigt uppskattat av alla som gick förbi. Det var spännande att se alla andra bokstäver också och se vad de var gjorda av. Någon bokstav var gjord av skräp, någon av pinnar, någon av fälgar, fantasin var det inget fel på! Alla bokstäver bildade ordet läroplansbyggande.



I tisdags fick barnen som fyller 4 år i år gå till Esplanaden och titta på alla bokstäver och i morgon, torsdag är det de allra minsta barnens tur.



Vi hade en lyckad gårdsfest förra veckan, tur med väder och bra aktiviteter som passade alla barn. Vi här från Huskvarna vill passa på att tacka personalen i Hakarp som gjort ett fantastiskt jobb och ordnat allt väldigt bra. Vi vill även tacka alla barn och föräldrar som kom och gjorde att det blev en så fantastisk kväll som det blev!



I förra veckan var det ju sommartemperaturer och i fredags firade vi det med att äta lunch ute, härligt!



Vill passa på att påminna att vi har stängt på fredag, då vi har planeringsdag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar