fredag 13 april 2012

Huskvarna v.15

Påsken är redan över och denna vecka har gått i rasande fart. Vi har börjat att prata om hur man är en bra kompis här på förskolan, då det har varit en del bråk och konflikter på sistone. Barnen visste precis hur en bra kompis ska vara och vi skrev ner många olika saker och gjorde sedan ett "Kompisträd". Nu idag, fredag har trädet ändrat storlek och blivit mycket större och inom en snar framtid kan ni se det i tamburen.



När vi varit ute på gården i veckan har vi sett mycket olika insekter. Maskar, spindlar, myror och en tusenfoting. Spännande tycker vissa, otäckt tycker andra.




Lägg till bild
I veckan har vi också påbörjat projektet med vår bokstav E som vi ska ställa ut på Esplanaden i slutet av maj. Barnen har många bra idéer och vi har kommit fram till att vi ska dela barnen i fyra grupper och låta varje grupp göra varsin del av bokstaven. En del ska bestå av kartong med tidningspapper, en annan del av deg, den tredje delen ska bestå av pinnar och den fjärde delen ska bestå av brädor. Det ska bli ett spännande projekt att komma igång med.

Trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar