torsdag 1 december 2011

Små barn Hakarp v.48

Måndag: På förmiddagen var Ebba,Ingrid och August inne med fröken Elin och bakade pepparkakor, medans de andra barnen var ute och lekte. På eftermiddagen var det Edits tur att baka pepparkakor.

Tisdag: På förmiddagen bakade Wilma,Vidar och Thilde pepparkakor med fröken Angelica. Medan vi satt och bakade pepparkakor och mumsade i oss deg, så passade Elin på och göra sylt. Bla. jordgubbssylt, svartvinbärssylt och rödavinbärssylt. Eftermiddagen hade vi vila med de barn som inte sover. Efter mellanmålet så hade vi inne lek. Thilde var ute och gick med hunden ( hunden i koppel), Vidar och Ludwig pusslade, Hampus lekte att han skulle sätta upp ett tält och övernatta där med Vidar och Ludwig.

Onsdag: Satt upp adventskalendern med pepparkakorna, vi hade 24 pepparkakor med hål i, på varje skrev vi en siffra 1-24 med glasyr. På förmiddagen hade barnen ringdanser själva.

Torsdag: Vi har bakat lussebullar och grötbullar. Vi var på promenad och vi hälsade på hästarna. Wilma fick första pepparkakan i adventskalendern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar