tisdag 11 oktober 2011

Huskvarna v 40


Tisdag: Idag var det bakningsdags igen. Äpplekakan vi bakat tidigare tyckte vi smakade så gott så vi ville göra fler, så vi kunde bjuda mammorna, papporna m fl också. Vi var åtta barn runt bordet, ett riktigt storbak alltså. Men ska man bjuda så många så måste man vara så många som hjälper till. Vi delade äpplebitar och gjorde sockerkaka. Efter att vi smetat ut hela smeten på långpannan så fördelade vi äpplebitarna ovanpå - sedan in i ugnen!
Efter lunchen gick vi alla ut för att leka på gården.
Onsdag: Idag gick vi ut på förmiddagen för på eftermiddagen skulle vi ju bjuda på kaffe och våran goda äpplekaka. Mycket sandbyggen och många ekollon att plocka och leka med.
Efter lunch och avslappning välkomnade vi dom första gästerna. Sedan blev det fler och fler under eftermiddagen.
Torsdag: Idag fick vi besök igen. Micke kom till oss och hade med sig synthen. Vi samlades alla i en ring och Ann-Charlott kom med gitarren. Mycket sång och musik med både gitarr- och pianospel till. Även trummorna inne i maskinen spelade ibland. Vi började med att sjunga "Här kommer Pippi Långstrump" och alla klämde i. Bland många andra sånger sjöng vi även "Det lilla ljus jag har", "Tio små indianer". Vi slutade med en liten stunds avslappning till lugn musik.
Efter lunch gick vi alla ut för att leka på gården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar