måndag 16 maj 2011


Hakarp stora barn v19
Den här veckan har vi varit på utflykt till Hugos Farfars gård. Vi startade från kyrkbacken kl 9.00, vi gick igenom skogen ca 2 km. Barnen var förväntansfulla och hade mycket spring i benen. Väl där fick vi titta på när de släppte ut sina kor efter en lång vinter! vilka härliga språng vi fick se. En del kossor vände i dörren och ville gå in igen. Bländade av solen så blev det nog lite för mycket för en del kor. De berättade för oss att det kunde ta ett par dagar för korna att vänja sig vid att gå ute, till en början skulle korna låta mycket på kvällarna.


Anders som är Hugos farbror tog ut en kalv som bara var 2 dygn gammal,,den var helt underbar han höll den i ett grimskaft så det såg ut som om han skulle rasta hunden. Alla barn fick klappa den lilla kalven. De har även hästar som vi försökte att mata med lite gräs.
När vi hade tittat på djuren fick vi sitta på trädgården och inta vår medhavda matsäck, solen sken och det var en underbar dag.

Alla barnen som ville fick sedan åka flak efter fyrhjulingen som Anders var så snäll och körde dom på!
Vi är mycket tacksamma för Familjen Harrysson gästvänlighet och engagemang denna dag, den här upplevelsen kommer vi att leva länge på!

1 kommentar:

  1. Hugo berättade att det hade varit riktigt roligt! & farfar & farbror Anders hade också mycket trevligt.
    Farbror Tomas fick leta efter sins hundkoppel på kvällen- hittade dem i ett träd !?!

    Så roligt att nu kunde gå över & vara med på koruset...även om det var över på dryga 2 minuter hahaha.

    Tack för att ni är en sådan underbar förskola!

    Kram Ida H

    SvaraRadera