fredag 15 april 2011

Vecka 15 Huskvarna

Torsdag utflykt!!
Vi gav oss ut på tur :) Vi äldre barn traskade iväg med lunch i ryggsäckarna. Gunnel och Frida tog med oss till Bussen. Buss nr 15, vi vet vart 15-bussen går så egentligen behövde vi inga fröknar. Men dom ville gärna var med ändå och det fick dom såklart.
På busshållplatsen träffade vi vår kompis Stig (vi har träffat honom innan så vi kände igen hans jacka). Stig jobbar med att mäta något i gatbrunnar, det är därför han bär omkring på en lång pinne med någon "mätgrunka" på.
Väl på bussen fick vi veta vart vi var på väg, Gunnel berättade att vi skulle till församlingshemmet och vara med på påskvandringen. På församlingshemmet träffade vi Ritva och sedan kom Nina och Angelica Nero med några barn från Hakarp.
Karin berättade för oss om varför vi firar påsk, det var spännande att lyssna på Karin. Vi gick mellan sju olika stationer med landskap uppbyggda.Dom vuxna tyckte att vi var väldigt duktiga som visste så mycket om Jesus.
Efteråt sjöng vi några sånger och Karin bjöd på fika innan vi skulle promenera långa vägen hem.
Vi skulle gå hem genom skogen och äta lunch någonstans på vägen. Abbe hade ritat en karta till Gunnel och Frida ifall dom skulle glömma vägen men det var lugnt eftersom vi barn hade stenkoll på läget. På vägen ner genom skogen hittade vi ett JÄTTEträd som låg på marken, det klättrade vi såklart upp på.
Nere vid scoutstugan åt vi vår lunch i solen. Sedan lekte vi lite innan vi fortsatte hemåt ner för alla trappor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar